Szolgáltatásaink

Mi a célunk?

A Meccs Embere Projekt célja, hogy a hazai sportot magasabb szintre emelje, legyen szó amatőr vagy félprofi csapatokról. Minőségi sportdiagnosztikai méréseket kínálunk szaktanácsadással egybekötve. Értékes szakmai ismereteinket arra koncentráljuk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az egyénekből és a csapatokból. Személyes tapasztalataink támasztják alá, hogy milyen fontos a játékosok aktuális fizikai állapotának felmérése, illetve ebből kiindulva a megfelelő edzésterv kialakítása. Azt gondoljuk, hogy a sportdiagnosztika elengedhetetlen előfeltétele a versenysportnak, hiszen ennek segítségével sokkal hatékonyabbá tehető az edzésmunka.

Miért érdemes minket választani?

• rendelkezésünkre állnak profi eszközök a játékosok fizikai állapotának megbízható és biztonságos felméréseihez
(pl. infrakapus időmérő rendszer, robbanékonyságot mérő ugróplatform, megbízható testösszetételt mérő műszer),
• több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk,
• magas szintű méréseket kínálunk, igény szerint tanácsadással,
• rávilágítunk a fejlesztendő területekre,
• együttműködésre törekszünk, hogy folyamatosan segíthessünk,
• személyre és csapatokra szabott edzéstervet készítünk rövid határidőn belül.

Hiszünk abban, hogy a siker első lépése a játékosok fizikai állapotának felmérése. Ezek után egyéni, illetve csoportos fejlesztési tervek kidolgozásával növelhető az eredményesség a felkészülés során. Ebben tudunk mi segítséget nyújtani.

Keress minket bizalommal, ha úgy érzed eljött a változás ideje és szeretnéd csapatodat magasabb szintre emelni!

Szolgáltatásaink, mérőműszereinkOXA Starter+ infrakapus időmérő rendszer:

A berendezés kiválóan alkalmas rövidtávfutók rajtgyorsaságának fejlesztésére, rövid távú, nagy sebességű futások mérésére, regisztrálására. Segítségével 0,01 mp pontossággal tesztelhetjük a versenyző reakciógyorsaságát, a felgyorsulási képességét és végezhető vele elektromos időmérés tetszőleges távon. A csapatsportágak játékosai is kellően profitálhatnak a mért adatokból.

Tanita RD-545 teljes testösszetétel mérésére alkalmas eszköz:
Alapfunkciói közé tartozik a testtömeg, a testzsír százalék, a testvíz százalék, az izomtömeg, és a csonttömeg mérése, az izom minőségének meghatározása, a viszcerális zsír kimutatása, a szomatotípus kiértékelése, a bazális metabolizmus kiszámítása, a BMI értékelése. Segít a megfelelő edzésterv kidolgozásában, hiszen a testösszetétel nagymértékben befolyásolhatja az egyéni sportteljesítményét.

Chronojump DIN-A3 típusú kontakt platform:
Egy olyan talajra helyezhető lapos eszköz, amely érzékeli a rá helyezett erőkifejtés mértékét. Alkalmas a talajkontakt idő kiszámítására és jól mérhető vele a súlypontemelkedés nagysága. Előnye, hogy a vizsgált személynek csak a felugrásra kell koncentrálnia a mérés során.

Mozgásminta-szűrés tesztcsomag:
A teszt elvégzésével gyorsan meggyőződhetünk arról áll-e fenn potenciális kockázat, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat. Alkalmas a sportági felmérések finomítására is. Azonosítja a fizikai aránytalanságokat vagy a gyenge láncszemeket.
„DOLGOZZ A GYENGESÉGEIDEN, DE AZ ERŐSSÉGEIDDEL VERSENYEZZ!” - MARK REIFKIND